דייסה מחממת ומחזקת

שיבולת השועל ידועה כמזון מרגיע,
גם ברפואה הטבעית משתמשים בה למסכות, קרמים ושמנים.
בעבר נהגו לשבת באמבטיות של שיבולת שועל כדי להרגיע את העור, הגוף והנפש.
היום אני מציעה את שיבולת השועל ללקוחותי כמזון מושלם,
המכיל חלבונים, שומנים, פחמימות,
סיבים מסיסים (להפחתת כולסטרול), סיבים לא מסיסים (לשיפור העיכול)
והרבה מאוד ויטמינים ומינרלים נפלאים.

איך מכינים?

פשוט מאוד, על כל חצי כוס מים רותחים (אפשר להוסיף מעט חלב חם או חלב שקדים/ אורז ודומיו)
מוסיפים 2-3 כפות של שיבולת שועל מהירת הכנה,
מערבבים ומכסים לעשר דקות או מכניסים למיקרו לכ- 20 שניות.
לאחר מכן ניתן להוסיף:
קינמון (תבלין מצוין לחורף, משפיע גם על המטבוליזם של סוכר בגוף ובעצמו מתקתק וטעים)
מעט סירופ אגבה (להמתקה)

מנת בריאות אמיתית

אהבתם את המתכון? מוזמנים לחלוק אותו עם חברים 🙂

Share on Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest