מצרכים:
למנה וחצי של ארוחת ערב משביעה
3 קישואים שטופים ולא קלופים כמובן
אחד גביע יוגורט טבעי
קורט מלח/פלפל
חצי לימון
וכמה עלי נענע קצוצים דק(ללא אצבעות).
אופן ההכנה:
חוצים לאורך את הקישואים ופורסים פרוסות לא דקות מד ולא עבות מדי
זה יראה לכן המון לפני שזה נכנס למחבת אבל בבישול הנפח מאוד מצטמצם
מחממים מחבת עם חצי כפית שמן זית
שמים את הקישואים על כל שטח המחבת,
מקפיצים עד לצריבה קלה משני הצדדים,
מערבבים עם כף עץ
מוסיפים מעט מלח ופלפל
מניחים לקירור בצד
מוסיפים את היוגורט רק כשהקישואים קרים לגמרי
מומלץ לאכול באותו יום