לביבות סלק

מצרכים: 

600 גרם סלק מגורד גס בפומפייה(לא מבושל)
בערך שני סלקים גדולים.
כדאי להניח את הגרידה במסננת לכרבע שעה עד שיוצאים הנוזלים.
חופן עלי נענע
2 ביצים
חצי כוס קמח מלא
חצי בצל סגול קצוצ דק/עירית
מעט מלח ופלפל
100 גר' גבינה בולגרית 5 אחוז.
חצי כפית אבקת אפייה.

מערבבים את כל החומרים יחד,
מניחים לביבות שטוחות (לא דקות מדי) על נייר אפיה
ומכניסים לתנור שחוממם מראש ל180 מעלות לכ-20 דקות רבע שעה.
אוכלים פושר או קר(לא חם)
אפשר להגיש עם יוגורט רזה בצד.
קליל, בריא וממש ממש טעים…

אהבתם את המתכון? מוזמנים לחלוק אותו עם חברים 🙂

Share on Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest