הגוף שלנו מעדיף לשמור את המאגרים והקלוריות לימים קשים, לכן הדרך הנכונה ביותר לרדת במשקל ולהצליח לשמור על זה לאורך זמן, היא לאכול קצת פחות ולהתאמן קצת יותר. בלי שינויים דרמטים שיגרמו לגוף להחזיק ולא לשחרר
מה זה אכילה רגשית, מה גורם לה ומה עושים איתה? איך מנהלים את הרגשות שלנו ככה שעדיין ישאר לנו מרחב הבחירה ולא נהיה תלויים ברמות הסרוטונין שלנו ולא נכנס ללופים של אכילה
כל מה שחווינו בעבר מתנקז לרגע הזה שבו אנחנו צריכים להרגע ובוחרים לעשות זאת עם אוכל. היכולת שלנו להגיב אחרת טמונה במודעות שלנו למצב ולגורמים שיצרו אותו.
חלק מתהליך השינוי ההתנהגותי (והמשקלי) קשור בתשומת לב להתניות שלנו ולהתנהלויות שלנו בתחומים שונים. לזהות ולשנות, זה אפשרי
זיהוי מצבים רגשיים שעשויים להוביל לאכילה רגשית, בראשי תיבות: עכברושי"ת
אחרי שתפסנו את עצמנו מתחילים "לבשל" אכילה רגשית, מה אנחנו יכולים לעשות? כל האפשרויות בסרטון
השינוי שיכול להשפיע לטובה על שריפת שומן וירידה במשקל- שתיית מים. למה וכמה לשתות
הרזיה יכולה להחזיק מעמד רק כשמסתכלים עליה לטווח רחוק… גם בשעה הראשונה צריך לשמור אנרגיות לדקות האחרונות
יש שאלה אחת, שאין תהליך הרזיה שלא ישתפר בעזרתה: "שווה לי, לא שווה לי?" נסו לשאול אותה ולהרגיש את העומק והחופש שהיא נותנת
אכילה בערב ובלילה נחשבת כאכילה שהכי מזיקה לתהליכי הפחתת משקל. מה אפשר לעשות כדי להמנע ממנה ולאזן את הצריכה היומית
מה הגודל האמיתי של הקיבה שלנו, מה הגודל שאליו היא יכולה להגיע ואיך אפשר לעשות תהליך צמצום קיבה טבעי לאורך זמן
מה יפריע לנו להתחבר לגוף שלנו ולאכול אינטואיטיבי. איזה מזונות לא כדאי לצרוך וכיצד יש לנהל את האכילה כך שנגיע לצורת אכילה שכזו